hegesmartkarbo.com
smakfull fiskesuppe
Categories: suppe

fiskesuppe-april14 005

Jeg er visst i skikkelig suppe-modus for tiden. Hjemmelaget suppe er jo så godt og det finnes jo så mange typer å velge mellom. Mitt valg i dag falt på fiskesuppe,noe som er utrolig lenge siden jeg har spist. Jeg har en mann som er en innhuga fiskesuppe-hater,så det er nok noe av grunnen til at jeg ikke har hatt det på menyen. Men jeg tenkte at en skikkelig god og smakfull fiskesuppe,jo det må han da like….Og jammen fikk jeg rett. Han spiste like godt 5 porsjoner, og det må vel bety at fiskesuppen var godkjent ?

8-10 porsjoner

1,5 ss melange
2 små løk
2 gulerøtter
150 g champignon
50 g purreløk
2 dl fiskefond
10 dl vann
4 dl kremfløte
400 g torsk
2 ss sweet chilli saus
1 ts tagatesse
3 ts klar edikk

grovhakk løk,skjær gulerøttene i fine staver.
skjær champignon i fine skiver og purre i fine strimler.
skjær fisken i store terninger.

Smelt melange i en stor kjele. surr løk og gulerøtter i kjelen i 4-5 minutter.
tilsett vann,fiskefond og fløte og la det småkoke i ca 15min.
tilsett fisk,purre og champignon og la det små putre i 4-5 minutter.
smak til med sweet chillisaus, tagatesse og edikk.
Enjoy…

fiskesuppe-april14 008

Leave a Reply